Bergen verzetten, dat is wat we doen.

Al een tijd loop ik rond met de gedachten voor deze blog. Omdat ik het leuk vind om te schrijven en om hard te lopen en daar dan weer over te schrijven.

Ik loop er letterlijk mee rond, want nergens en nooit kun je zo lekker mijmeren als tijdens het hardlopen. Mijn gedachten gaan dan alle kanten uit zodat ik ook veel vergeet, maar de grote lijnen blijven staan: ik wil een blog over hardlopen, trainen en trailrunnen opzetten. Als hobby, maar wel professioneel. Klopt niet he, ik zal het even uitleggen.

In mijn bedrijf EEN GOED VERHAAL ben ik dagelijks bezig met het schrijven van projectplannen, plannen van aanpak, beleidsplannen, longreads, shortspapers en noem nog maar eens wat termen. Ik vertaal de plannen van organisaties en instellingen in bovengenoemde zodat zij een aanvraag voor een subsidie of fonds kunnen doen. Maar soms dwalen mijn gedachten af, loopt mijn hoofd over van de verhalen over de trail of de training van de dag ervoor en dan schrijf ik een blog. Voorheen was ik gastblogger bij Runway- Girls maar met mijn 50ste verjaardag in aantocht kan ik dat er echt niet meer voor door; een girl.

Tijd voor iets nieuws dus en dat is www.modderpad.nl. Op deze site zal ik regelmatig bloggen maar niet in regelmaat. Het werk en trainen en gezin gaan voor! Het zal gaan over trailrunnen en daarvoor trainen en over alle andere dingen die het beschrijven waard zijn.

Zoals gezegd, het idee en zelfs de domeinnaam had ik al langer. Onderwerpen genoeg voor een blog. Maar het lag stil omdat ik er technisch niet uit kwam. Daarom in deze eerste blog een diepe buiging voor Jantiene Hannessen van Studio Moving Mountains die inderdaad bergen kan verzetten; in een ochtend tijd was hij online! 1000 x dank!